Keresés ebben a blogban

2018. március 31., szombat

Szülinap

Tegnap,azaz Március 31.-én volt a kutyám születésnapja!Pontosan!Most 2 éves már a kütyükém....és hogy miért nevezem kütyükének?Egyszerű!Mert néha annyi esze van mint a tyúknak,akkora mint egy kisebb fajta ló,olyan erős mint a bivaly,annyit eszik mint egy elefánt,olyan színei vannak mint egy zebrának,azaz fekete fehér,de nem csíkos.és ráadásnak anyós füle van!Így tehát ő kütyüke,ráadásul rosszul összeillesztett kütyüke. Ami nem azt jelenti hogy ronda,mert nagyon is szép,csak éppen a belső jellemzői ezek.
Na szóval,tegnap ünnepeltük meg a 2 éves szülinapját.Elénekeltem neki a "Happy Birthday"-t,és kapott egy darab bolti linzert.Más édességet nem kapott,mert tudom az édesség nem tesz jót a kutyáknak,de embernek sem!
Hajnalonta,4 óra és fél 5 körül szoktam sétáltatni.Olyankor kevesebb az ember és az autó és ilyenkor nyugodtabban sétáltathatom.Nem kell annyira odafigyelni rá és akár a gondolataim is elkalandozhatnak.Van amikor as macskák is elkísérnek.Általában kettő,de van amikor mind a három jön utánunk.Napközben csak a sarokig jönnek,de ilyenkor oda,vissza kísérnek bennünket.Persze nem mindig látom őket,mert úgy tudnak osonni és rejtőzködni.hogy szinte észrevehetetlenek.
Na mára ennyi!
A kép címe:Egy csendes este-A quiet evening

Nincsenek megjegyzések: